wat anderen zeggen

Het is een programma waar kinderen niet genoeg van krijgen. Wanneer aan het einde van het programma gevraagd wordt: “Mag Darryl nog eens terugkomen?”, roept iedereen enthousiast: “JA!”

Daarnaast neemt men de boodschap in het hart mee. “…dwars door je programma is een stuk Woordverkondiging wat de kinderen aanspreekt en wat ze kennelijk niet vergeten”.

Ruud van der Kuyp uit Putten: "Beste Benjamin! Hartelijk dank voor de onvergetelijke middag die u onze Harderwijkse kinderen bezorgd hebt! Ik heb de hele middag zelf als ouder mee mogen maken en heb, evenals onze 3 kids,  genoten van uw programma. Ik was ook blij verrast dat het zo duidelijk Christelijk van opzet is en dat u zo duidelijk bent over het verschil tussen toveren en goochelen. Ik hoop u nog eens ergens te komen beluisteren!"

 Het Schoolhoofd te ’s-Gravenzande via derden vernomen: “Hij vindt je een vakman en ongelooflijk knap dat je zelfs 12 jarigen zo lang weet te boeien met een "simpel lintje en een klein doosje".En dat terwijl de kinderen zo verwend zijn (of is het verknoeid in het Nederlands) door alle snelle- visuele middelen die hen ter beschikking staan. Kortom het was een succes en zeker voor herhaling vatbaar.”